4ª CAMINADA NOCTURNA PONT DEL DIABLE 2014

4ªCaminada  Nocturna al Pont del diable.

Uns minuts abans de les sis de la tarda ens vam reunir davant de l'Institut, de Pallaresos, la comvocatoria a estat tot un èxit, unes 82 persones i 6 gossos, disposats a caminar i passar-ho bé,
aquet any al Setembre en comptes de Juliol,tanquem l'estiu amb la caminada nocturna.
Després de la foto de rigor, vam començar l'itinerari recorrent zona urbana afrontant els primes kilometres en direcció Hostalets, pel camí encara es sumen més persones i fem la primera aturada per agruparnos.
El capvespre es idoni,bon clima i no hi ha mosquits, petits i grans caminen a bon ritme, enfilem el camí de Mas d'en pastó fins arribar a la Mas dels Arcs
i baixem fins arribar a la zona enjardinada del parc del pont del diable,que com cada any está molt ben cuidat i enjardinat,arribem amb llum de día encara.
allà fem la parada per sopar,bons entrepans i coca de chocolata, per agafar forces i aprofitem per passejar per la zona, i jugar, grans i petits disfrutan del entorn.
Alguns visiten l'aqüeducte, es respira bon ambient i ja hi ha propostes per la propera sortida. 
sobre las 20:15 h. i tothom equipat amb les seves llanternes emprenem el camí de tornada fins arribar al punt de partida, un total de 10,5 km aproximadament que petits i grans han realitzat sense incidents i amb ganes de repetir.
Gràcies a tots i ¡¡fins la propera ¡¡