CAMINADA DE SANT JORDI 21 Abril 2013

Els Pallaresos- La Torre D'enguiu El Catllar.


Una vegada mes, ens reunim per passar un matí de Diumenge caminant, aquesta vegada la ruta és des de Els Pallaresos fins a la Torre d'en Guíu al Catllar.
El matí de Diumenge és molt bo, llueix un sol esplendid i les primeres hores fa fins i tot una mica de fresc, ideal per caminar.
 A les 9 en punt ens reunim un total de 82 participants en les portes de l'institut, podem dir que ja som un grup consolidat i després de la foto, arrenquem  amb un bon ambient de grans i petits amb ganes de passar-ho bé.


el ritme és alegre i el grup es va estirant pels camins entre boscos, de tant en tant apareixen els beteteros i amb bon humor anem deixant-los passar.




Sobre les 10:30 arribem a la Torre d'en Guíu al Catllar, passem el riu que baixa amb un cabal idoni, allí fem parada per esmorzar i gaudir d'un entorn que molts de nosaltres ens agradaria tenir al nostre poble.


Grans i petits gaudeixen d'una bona estona, els petits jugant en els gronxadors i els grans gaudint d'una estona de descans i prenent cafè.

Després toca la volta, afrontem amb energia i en bloc anem passant per un sender de retorn per a casa vorejant la via de L'AVE ,


 passem per Mas de Teret i per Coll de Tapioles, fins a arribar a les 5 estrellas i a les 13:00 hores arribem a Pallaresos,tot pensan en la propera sortida que ja estan demanan la gent del grup i nosaltres pensant on fer-la.

En total han estat uns 13 km mes o menys però el mes important a estat l'ambient,la bona estona que hem passat tots junts passant un bon matí de Diumenge, fent ruta,fent salut,fent poble.

Gràcies a tots 

PD: des d'aquí donar les gràcies a qui es dedica a arrencar els cartells que pengem per publicitar les nostres sortides,ens facilita la retirada de després.