2ªCaminada - Familiar "Pont del Diable"

9 de Juliol 2011
2ªCaminada Familiar Nocturna al Pont del diable.

Uns minuts abans de les vuit de la tarda ens vam reunir davant de l'Ajuntament, la comvocatoria a estat tot un èxit, unes 140 persones disposades a caminar i passar-ho bé
després de la foto de rigor, vam començar l'itinerari recorrent zona urbana afrontant les primeres pujades en direcció Hostalets, pel camí encara es sumen més persones.
El capvespre està idoni, mig ennuvolat, petits i grans caminen a bon ritme, enfilem el camí de Mas d'en pastó fins arribar a la Mas dels Arcs i baixem fins arribar a la zona enjardinada del parc del pont del diable,que está molt ben cuidat i enjardinat
allà fem la parada per sopar,bons entrepans per agafar forças i aprofitem per passejar per la zona, 
no es pot visitar l'aqüeducte perquè està en obres però és igual, es respira bon ambient i ja estem pensant en la propera sortida. 
sobre dos quarts d'onze i tothom equipat amb les seves llanternes emprenem el camí de tornada fins arribar al punt de partida, un total de 11 km aproximadament que petits i grans han realitzat sense incidents i amb ganes de repetir. 
Gràcies a tots i ¡¡fins la propera ¡¡
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
llegenda:El Pont del Diable en realitat no és un pont, sinó un aqüeducte. Portava l'aigua fins a la capital de la Província de l'antiga Tarraco (actualment Tarragona) Aquest aqüeducte originàriament recorria 25 kms, en l'actualitat té 217 m. i 27 m. d'alçada.
Si fem cas a la Història hi era abans que el diable fos batejat amb aquest nom